Wie schrijft hier?

Op sociale media vind je me op Facebook. Neem gerust contact met mij op door hieronder te reageren.

Het eerste wat je moet weten is dat ik een jonge Nederlands-Koreaanse tiener was. Ik had slechts twee andere Engelse voetballers op televisie gezien - Steve Bould en Alan Shearer. Zij waren de enige twee spelers die ik zag op een tv-programma dat was vertaald in het Engels. De programma's werden "Nederlands Voetbal – de eerste keer ooit" genoemd en het was een serie korte broeken met voetbal. Na een week was ik klaar voor een echte trap op de bal. Ik herinner me het moment van de eerste goal: ik keek op en zag de grote Nederlander (niet in de voetbalkleuren, maar hij was in de voetbalkleuren van Nederland – een rood shirt met een blauwe strook en zwarte korte broek). Hij had zijn armen uitgestrekt, wijzend naar de camera. Ik wist niet echt hoe te reageren: ik was niet echt geïnteresseerd in de wedstrijd, en ik was niet bijzonder geïnteresseerd in het spel, dus het interesseerde me gewoon niet. Ik was niet erg goed in reageren.

Mijn vader zei altijd dat ik naar de school van mijn moeder moest gaan. Ik zat altijd op een kleine school vanwege mijn broer. Toen mijn broer werd overgeplaatst naar een andere school en ik was nog op de school speelde ik met mijn broer in de kleine voetbalcompetitie.

Mijn vader was altijd blij met zijn voetbalteam. Toen ik klein was, was de coach hetzelfde. In het begin liet hij ons wedstrijden spelen. Ik had toen geen idee hoe voetbal was. Ik was nog een klein kind en ik kende de regels niet goed genoeg.

Ik had nog geen echt begrip van het spel. Ik was niet goed genoeg en de coach had een slechte houding ten opzichte van mij. Mijn vader sloeg mij en mijn broer. Hij wilde niet dat we speelden. Toen we de kans hadden om te voetballen, sloeg mijn vader mijn been met een knuppel met een strijkijzer erop. Hij sloeg me elke dag. Hij zei dat ik nutteloos was.

Mijn jeugd

Toen ik klaar was met school ben ik mijn carrière begonnen in een winkel van voetbalaccessoires in Nederland. Ik had vele jaren ervaring in de sport- en zakenwereld, dus ik wist wat ik deed.

Mijn persoonlijke interesses zijn anders dan anderen in deze blog, zoals ik graag sport gerelateerde activiteiten te doen, die ook het spelen van computerspelletjes en andere videogames. Ik ben ook altijd gefascineerd geweest door voetbal en ik heb altijd al een liefde gehad voor alle dingen die ermee te maken hebben. Maar mijn passie voor voetbal stopt hier niet alleen, mijn passie gaat verder naar de voetbalwereld. Ik heb van 2011 tot 2016 in het Nederlands elftal gespeeld en ik maak deel uit van het Nederlands jeugdelftal (U-17) dat de laatste twee wereldbekers in Brazilië en 2016 won. In mijn vrije tijd speel ik ook twee jaar in het Nederlandse competitievoetbal. Gedurende deze twee jaar had ik het geluk om de titel van meest gezochte voetballer in Nederland te winnen.

Ik ben geboren in Zuid-Afrika, maar woon nu in Nederland.

Toen de ouders van mijn vader scheidden toen ik in de vroege jaren van mijn leven was, zorgde de scheiding er ook voor dat sommige van mijn beste vrienden ook gescheiden werden. We waren niet de beste vrienden, maar mijn moeder en ik hadden een aantal leuke tijden samen en we waren in staat om nauwe vriendschappen te vormen als gevolg. Een van mijn goede vrienden is nu een vrouw en ze woont in Nederland en ik bezocht haar vaak voor de rest van mijn leven. Ik ben een fan van haar en ik heb te horen gekregen dat ik ben zeer veel een bewonderaar van haar schoonheid. Ik denk dat ze is vrijwel haar hele leven en ik denk dat is een indicatie van haar ware waarde.