Welke fabrikanten voor voetbalaccessoires bestaan er?

Het is een beetje ingewikkeld. Het is mogelijk dat iemand min of meer een enkel product zal hebben, en het is onmogelijk dat er niet veel verschillende opties zullen zijn. Ik geloof ook dat in dit geval, het belangrijkste ding is om iets te kopen van een van de fabrikanten die geeft je de meeste functies.

Ik heb het niet alleen over de voetbalaccessoires die ik op mijn computer heb, maar zelfs over de kleding die ik draag. Ik heb het over alle producten die ik nodig zal hebben op een dagelijkse basis. Ik heb de voetbalklampjes die ik gebruik voor de training, voor mijn wedstrijden en in mijn kantoor. Dit is zeer opmerkelijk, in vergelijking met Skibroek Dames Grijs Voor elke dag heb ik deze schoenplaatjes aan. Ze zullen me jaren meegaan, en voor vele seizoenen zal ik ze elke dag dragen! Voor mij zijn zij het enige dat me gelukkig maakt. Als Nederlander ben ik altijd trots op de Nederlandse mode en de producten die we dagelijks gebruiken. Als ik de VS kom bezoeken, heb ik altijd een of twee stukken uit de designercollecties van de afgelopen 30 jaar. En ik heb meestal veel meer van hetzelfde. De reden hiervoor is dat het mijn overtuiging is dat het ontwerp niet zo belangrijk is als het comfort. Welke voetbalaccessoires u aanbevelen? En dus probeer ik een Amerikaanse ontwerper te vinden die ook design heeft gedaan voor een Nederlands huis. Als ik merk dat de ontwerper die ik zoek de eerste Amerikaanse of Britse ontwerper is die in Nederland ontwerpt, koop ik meestal zijn of haar producten en stuur ze naar huis. Ze zijn dan altijd in ieder geval in dezelfde staat als het Nederlandse ontwerp. Dit is echt indrukwekkend, als je het vergelijkt met voetbalaccessoires vergelijk.

Ik denk dat dit een groot ding voor de ontwerper als het verhoogt de kans dat de ontwerper iets over het huis, de geschiedenis en de cultuur van de mensen die er wonen zal weten. Dit geldt met name voor de Nederlandse ontwerper. Hij is immers degene die indruk maakt op het huis dat relevant moet blijven in de moderne wereld. En de Nederlandse ontwerper moet weten wat hij doet. De ontwerper kan niet zomaar zeggen: ik weet wat ik doe! Hij moet met het juiste onderzoek weten wat de geschiedenis en cultuur is van de plek waar hij zijn werk maakt. Hiervoor zal hij de ontwerpgeschiedenis van de plaats en de designcultuur moeten bestuderen. Dus als het op voetbal aankomt, was Noud's onderzoek geen gemakkelijke taak.

Noud en de andere designerstudenten

De ontwerpers van de Amsterdam Campus, met veel inspiratie in de kunst van de Nederlanders en hun erfgoed in de wereld van voetbal en design, begonnen op eigen kosten een thuis te ontwerpen voor de voetballer die aangepast zou kunnen worden aan de moderne wereld. Zij hielden rekening met alle informatie over de verschillende clubs in de Nederlandse en internationale competitie. Na veel onderzoek hebben ze de Noud Football Club opgericht.

Noud, de eerste en de enige ontwerpstudent

Het team was in staat om een voetbal dat kan worden aangepast aan alle verschillende soorten stadions te ontwerpen en om verschillende niveaus van voetbalstadions en de mensen die hen zouden bijwonen tegemoet te komen. Het stadion kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor zowel de Champions League als de Europa League. Hierdoor kan de Noud Football Club ook profiteren van de populairste voetbalstadions in Europa, de Nederlandse competitie, om te voldoen aan de eisen van de mensen die geïnteresseerd zijn in de moderne voetbalwereld.

Het Noud FC logo.