Notes over Affiliate Revenue

U moet zich goed voelen over onze keuzes en de goede kwaliteit van onze producten en diensten die wij u leveren. We hebben niet het recht om je iets te verkopen als je het niet wilt. Als u niet tevreden bent laat het ons weten binnen 24 uur via e-mail en we zullen proberen om de situatie zo snel mogelijk te verhelpen. Je hebt ook de mogelijkheid om ons een review achter te laten over een product waarin je geïnteresseerd bent. Wij zijn hier om u te helpen en te helpen bij het vinden van uw perfecte oplossing en als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze 'contact met ons' pagina. We waarderen al uw steun op welke manier dan ook en hebben een geweldige tijd om samen te werken. Het belangrijkste om te onthouden is dat u degene bent die gaat beslissen over de producten die u koopt en het type producten die u gebruiken.

Wat we doen:

Ons doel is om de beste kwaliteit producten te bieden tegen concurrerende prijzen.

Affiliate Links zijn bedoeld om u te helpen de best mogelijke aankopen te doen. Als je deze content waardevol vindt, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief om de beste content in je inbox te laten bezorgen. We zullen uw persoonlijke gegevens niet delen en we zullen nooit inhoud op deze website verkopen, verhuren of distribueren. Alle links hier zijn om onze partner partners te maken, zodat ze dat ook kunnen doen bij het kopen van onze producten en diensten.

Overigens hebben we onlangs een affiliate programma gelanceerd in Nederland dat je helpt om van onze site te genieten en geld te verdienen voor de inhoud van onze blog. Bedankt voor uw interesse, we kijken ernaar uit om de hele tijd bij u te zijn en te blijven werken aan uw voetbaluitrusting. Ik wil iedereen bedanken die de blog heeft gesteund.