Is er een goede online shop voor voetbalaccessoires?

Ja, er is een goede winkel voor voetbal accessoires!

Mijn doel is om een online shop te bouwen waar iedereen elk voetbalaccessoire kan bestellen en ik zal verantwoordelijk zijn voor het hele proces. Ik ben blij als je besluit om iets te bestellen en ik garandeer u 100% geld terug, dat is waarom ik de bestellingen met de hand en u betaalt voor het proces.

Dit project begon toen ik merkte een zeer beperkte voorraad van voetbal cleats in de online winkel en ik wilde een zeer vergelijkbaar product dat ik eigenlijk zou verkopen in mijn winkel te creëren. Na wat testen bleek dat schoenplaatjes die je op straat kon dragen veel goedkoper zijn dan een voetbalschoen, dus besloot ik een online shop te beginnen die hier aan gewijd is.

Waarom dit project

Ik ben al vele jaren fan van de Engelse Premier League. Bekijk het rapport Koffer Kopen Action experience report. Maar het grootste deel van mijn passie komt van het kijken naar de nationale ploeg. Na het WK in Brazilië, werd ik echt geïnteresseerd in voetbal en wilde een soortgelijk product hebben als degenen die worden verkocht in stadions.

Ik ben een fan van goedkope schoenplaatjes die je dragen rond uw straat, dat zal je er slim uitzien. Ik vind het ook echt schattig om de schoenplaatjes een beetje anders te maken voor elk seizoen. Dus voor het seizoen 2014-15 wilde ik een product maken met voetbalschoentjes die gewoon perfect zijn voor straatkleding.

Dus na vele uren van onderzoek, creëerde ik een eenvoudige, makkelijk te gebruiken, slim uitziende cleat voor je voeten. Zo ziet het eruit in de winkel en op je voeten. Dit is precies wat het duidelijk onderscheidt van artikelen zoals Diameter Golfbal.

Hoe weet ik of mijn schoenplaatjes goed passen? Hier zijn de afmetingen van de schoen: Als de schoen te breed is, kan dit invloed hebben op de pasvorm van de schoenplaatjes, dus ik kies altijd een schoen met een beetje ruimte, zodat je gemakkelijk lopen. Hoeveel kost een voetbalschoen? Ik gebruikte om ze te maken in bulk, dus ik kon goedkope schoenplaatjes te vinden met veel materiaal voor goedkoop. Ik ben nu het starten van mijn eigen bedrijf om unieke schoenen te maken voor een betere prijs. Ik gebruik veel stof, dus ik wil niet te veel geld uitgeven aan een cleat en dan moeten een andere kopen en ga zo maar door. Bekijk het rapport voetbalaccessoires experience report.