contacteer mij

Neem contact met mij op

Vergeet altijd niet om in gedachten te houden dat als je praat over de beste in voetbal spullen je altijd praten over een sport die kan worden gespeeld voor meer dan 30 jaar. Dus als je het meeste uit de informatie die ik geef wilt halen, hoop ik feedback te ontvangen. Het is niet mijn bedoeling om betrokken te raken bij de discussie over deze blog. Als u een vraag wilt stellen, zou het geweldig zijn als u het contactformulier onderaan de blog zou kunnen gebruiken. Wat mij betreft, ik hoop mijn bloggen voort te zetten en het beste jaar in 2014 te hebben. Veel succes voor het team in 20

Een paar jaar geleden, begin 2013, bedachten enkele Nederlandse clubs hun eigen "Fantasy Football" (FV) teams en deden in de meeste gevallen zeer grote investeringen om de sport te gaan beoefenen. De meeste van hen, maar niet alle, waren eigendom van dezelfde groep. Een paar van deze clubs, zoals Anderlecht of Feyenoord, deden het uiteindelijk vrij goed, zelfs naar de Europa League-groepsfase of daarna.

Ik ben erg aardig en zou graag met u chatten. Als het niet voor mijn blog zou ik waarschijnlijk een leraar aan mijn universiteit.

U mij rechtstreeks e-mailen via mijn contactformulier of gewoon via de link aan de rechterkant van deze pagina. In mijn vrije tijd bezoek ik graag de mooiste plekken ter wereld. Naast mijn blog heb ik ook een Instagram-account waar je mijn foto's, video's en de artikelen die ik over voetbal schrijf vinden. Als u meer wilt lezen over mijn blog en over mijn bedrijf nodig ik u uit om mijn blog te bezoeken. Naar mijn mening deze blog geeft u een groot inzicht in mijn leven en wat ik doe. Voor zover ik weet vindt u geen artikel op mijn blog dat een negatieve toon heeft.

Openingstijden

  • Maandag: 07:45 - 18:45
  • Dinsdag: 09:15 - 17:30
  • Woensdag: 08:15 - 14:30
  • Donderdag: 08:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:15 - 18:30